Yksityisyydensuoja- ja turvallisuussäännöt

EU:ssa sijaitseva Hermione noudattaa GDPR-tietosuojalakia, ja sitoutuu suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.   

Tämä Tietosuoja määrittelee sivuston ja sen palveluiden käytön aikana tapahtuvan, arkaluontoisten tietojesi keräämisessä, käyttämisessä ja jakamisessa noudatetun käytännön, ja erittelee asiakkaan oikeudet hallussamme olevien tietojen osalla. 

Tietosuoja on osa Sopimusehtojamme, ja sisältyy niihin viittauksena. Lisäksi se on oleellinen osa Gratoraman Käyttäjäsopimusta. Kun siis luet tai käytät Gratorama-sivustoa, annat samalla automaattisesti lupasi tämän Tietosuojan mukaisesti tapahtuvalle tietojesi keräämiselle, käytölle ja jakamiselle.  

Keräämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  • Noudattaaksemme lainmukaisia velvollisuuksiamme ja vastuitamme. 
  • Noudattaaksemme lain vaatimuksia tai käytäntöjä, jotka tapahtuvat minkä tahansa voimassa olevan ja sovellettavan lain ja/tai viranomaisen (joilla on oikeus soveltaa meihin valtiollista, oikeudellista tai säännöstelevää valtaa) vaatimuksesta.
  • Voidaksemme ilmoittaa mahdollisesta tai epäillystä rikoksesta, mukaan lukien rahanpesu ja petos. 

Jollet hyväksy tätä Tietosuojaa tai jotakin sen lauseketta, sinulla ei ole lupaa käyttää Gratorama-sivustoa ja sen palveluita.

Uuden yleisen tietosuoja-asetuksen, GDPR:n, mukaisesti Gratorama sitoutuu ottamaan huomioon seuraavat asiakkaan oikeudet: 

Ilmoitus tietoturvaloukkauksesta

Jos tietoturvaloukkaus aiheuttaa todennäköisen uhan henkilön oikeuksille ja vapauksille, Yritys on velvollinen ilmoittamaan havaitsemastaan tietoturvaloukkauksesta kaikille asiakkailleen 72:n tunnin kuluessa.

Oikeus nähdä tiedot

Gratoraman asiakkailla on oikeus tietää, käsitelläänkö häntä koskevia tietoja, missä käsittely tapahtuu ja mitä tarkoitusta varten. Asiakas saa yksityiskohtaista tietoa asiasta Tietosuojan seuraavista osioista (alla): 

 - Millaisia tietoja keräämme 
 - Miten keräämme tietoja
 - Miten käsittelemme keräämiämme tietoja 
 - Keiden kanssa jaamme tiedot
 - Henkilötietojen säilyttäminen

Lähetämme asiakkaalle hänen pyynnöstään elektronisen kopion kerätyistä henkilötiedoista.  

Oikeus tulla unohdetuksi 

Gratoraman asiakkailla on oikeus pyytää Yritykseltä henkilötietojensa poistamista ja itseään koskevien tietojen jakamisen keskeyttämistä, myös kolmansien osapuolten taholta. Huomautamme kuitenkin, että tämän oikeuden noudattamisesta päättäessään Yritys joutuu vertaamaan yksilön oikeuksia ”yleisen edun mukaiseen tietojen saatavuuteen”. 

Tietojen siirrettävyys 

Gratoraman asiakkailla on oikeus pyytää aiemmin kerättyjen tietojensa saamista. Tietojen siirrettävyys sallii asiakkaan käyttää samoja tietoja muidenkin operaattoreiden osalla.

Millaisia tietoja keräämme 

Keräämme asiakkailtamme kahdenlaisia tietoja: 

1. Ei-henkilökohtaiset tiedot - ensimmäinen tietotyyppi ei ole yksilöitävissä, eikä sen perusteella voi tunnistaa asiakasta. Voimme kerätä näitä tietoja sivuston käytön aikana. Käyttäjän ei-henkilökohtaisiin tietoihin lukeutuvat muiden muassa IP-osoite, internetin palveluntarjoaja, käyttöjärjestelmätyyppi, internetselaimet ja päivämäärät, samoin kuin palveluidemme käytön kellonajat. 
2. Henkilökohtaiset tiedot - toisen tietotyypin muodostavat ne tiedot, joiden perusteella henkilö on tunnistettavissa, joko suorasti tai kohtuullisilla toimilla. Kun käytät Palveluitamme, pyydämme sinulta henkilökohtaisia tietoja. Käyttäjän henkilötietoihin lukeutuu muun muassa käyttäjän nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, luottokorttinumero ja muut raha-asioihin liittyvät tiedot.  

Jos yhdistämme henkilökohtaiset ja ei-henkilökohtaiset tiedot, käsittelemme niitä henkilökohtaisina tietoina niin kauan kuin ne ovat yhdistettyinä.   

Miten keräämme tietoja 

Keräämme antamasi Tiliin liittyvät tiedot Tilin luomisen aikana ja henkilökohtaiset tietosi hetkellä, jolloin rekisteröidyt sivustomme jäseneksi tai jotka annat vapaaehtoisesti, kun käytät sivustoa tai kommunikoit kanssamme. Jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua ja minimoida epärehellisyyden riskin, tallennamme pelaamistasi ja maksutapahtumiasi koskevat tiedot.  Lisäksi keräämme tietoa, jos asiakas pyytää tilinsä tietoihin muutosta, kuten sähköpostiosoitteen muutosta, uuden maksutavan rekisteröimistä jne.  

Evästeet

Me käytämme evästeitä (sivuston lähettämiä tietopätkiä, jotka tallentuvat käyttäjän selaimelle hänen sivustolla vierailunsa ajaksi), joilla seuraamme Gratorama-vierailuasi, tarjoamme sinulle tarkemmin räätälöidyn käyttäjäkokemuksen sekä sallimme sinun kirjautua sisään ja siirtyä heti sivustolle saapuessasi pelaamaan. 

Voit poistaa evästeet seuraamalla laitteesi asetusohjeita.  Lisätietoa evästeistä löydät täältä. Huomaathan kuitenkin, että jos valitset evästeiden hylkäämisen, eräät palvelumme ominaisuudet ja toiminnot eivät kenties toimi normaalisti ja verkkokokemuksesi voi jäädä puutteelliseksi.

Saat lisätietoja lukemalla Evästekäytäntömme, joka on alla.

Miten käsittelemme keräämiämme tietoja   

Käytämme ja jaamme henkilökohtaisia tietoja tämän Tietosuojan määritelmien mukaisesti. Paljastamme henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille vain tietyn tarkoitusperän vaateiden puitteissa, joka määritellään tässä Tietosuojassa, ja siinä tapauksessa vaadimme kolmatta osapuolta aina käsittelemään tietoja meidän Tietosuojamme mukaisesti. 

Käytämme kerättyjä henkilö- ja muita tietoja vain tarkoitukseen, jota varten ne on alun perin kerätty, kuten voidaksemme kommunikoida kanssasi ja lähettää pyytämäsi Kotiutukset. Voimme olla sinuun yhteydessä sähköpostitse tarjotaksemme sinulle tietoa ohjelmiston, sopimusehtojen tai käytäntöjemme päivityksistä, tai lähettääksemme mainosmateriaalia.

Voimme käyttää tilin rekisteröimisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja ja tarjota sinulle palveluita (kuten laskutuksen), hallinnoida tiliäsi ja tarjota kyseisiä tuotteita tai palveluita koskevia mainospäivityksiä.    

Emme lähetä sinulle epätoivottuja tiedonantoja, jotka koskevat kolmannen osapuolen mainosluonteisia tarjouksia, emmekä heidän mainoksiaan.

Keiden kanssa jaamme tiedot?

Me emme vuokraa, myy tai jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansille osapuolille, paitsi tässä Tietosuojassa määritellyllä tavalla. Paljastamme henkilökohtaiset tietojasi niiden vastaanottajalle vain siinä määrin kuin he niitä ilmoittamaansa tarkoitusta varten tarvitsevat, ja tämän Tietosuojan mukaisesti. 

Saatamme toisinaan palkata muita yrityksiä tarjoamaan puolestamme rajallisen määrän palveluita, mukaan lukien muttei niihin rajoittuen henkilöllisyyden varmistaminen ja vahvistaminen, maksujen käsittely, mainosmateriaalin lähettäminen, meidän ja yhteistyökumppaneittemme tuotteita ja palveluita koskeva tiedotus, sekä ohjelmiston tarjonta. Luovutamme kyseisille tahoille vain tietoja, jotka ne kohtuuden rajoissa tarvitsevat voidakseen suorittaa sovitun palvelun, ja kiellämme tahoja käyttämästä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen. Kun jokin kolmantena osapuolena toimiva kumppani tai alihankkija kerää ja/tai saa haltuunsa henkilökohtaisia tietojasi, vaadimme sitä noudattamaan Tietosuojaamme ja säilyttämään tietosi luottamuksellisina. 

Saatamme luovuttaa henkilökohtaisia tietoja tai muita antamiasi tietoja, jos uskomme, että niiden luovuttaminen auttaa tai on kohtuullisen välttämätöntä seuraavien tapausten osalla: (i) valvoaksemme käytäntöjemme (mukaan lukien Sopimuksemme) noudattamista, mukaan lukien sen mahdollisia rikkomuksia vastaan; (ii) tutkiaksemme, havaitaksemme, ehkäistäksemme ja toimiaksemme laittomia toimia, muita rikkomuksia, epäiltyä petosta tai turvaloukkausta vastaan; (iii) ilmoittaaksemme ja suojellaksemme oikeuttamme puolustaa itseämme lakivaateita vastaan; (iv) estää meitä, käyttäjiämme, sinua tai kolmatta osapuolta uhkaava oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden loukkaus.  

Tiedonsiirto 

Gratorama on SSL-suojattu. Kun (henkilökohtaiset ja ei-henkilökohtaiset) tietosi siirtyvät tietokoneeltasi palvelimellemme, varmistamme henkilötietojesi ja muiden arkaluonteisten tietojen turvallisen siirron verkossa ja pidämme ne ehdottoman luottamuksellisina, käyttäen aina tuoreinta ja päivitettyä palomuuriteknologiaa.  

Toimimme maailmanlaajuisesti ja siksi henkilökohtaisten tietojesi siirtäminen Euroopan Unionin ulkopuolelle voi olla välttämätöntä.  Kyseisten maiden tietosuoja- ja muut lait eivät välttämättä vastaa tiukkuudeltaan Euroopan Unionin lakeja. Näissä tapauksissa ryhdymme toimenpiteisiin, joilla pyrimme varmistamaan, että henkilökohtaisia tietojasi kuitenkin käsitellään samalla suojalla. Huomaathan, että sivustoamme ja palveluitamme käyttämällä annat samalla suostumuksesi henkilökohtaisten tietojesi siirrolle Euroopan Unionin ulkopuolelle.   

Henkilötietojen säilyttäminen 

Huomaathan, että jollet anna meille muunlaisia ohjeita, säilytämme keräämämme tiedot niin kauan kuin se on välttämätöntä palveluitten tarjoamisen kannalta. 
Voit tarkistaa ja muuttaa itseäsi koskevat tiedot milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Oman turvallisuutesi vuoksi vaadimme sinua toimittamaan meille voimassa olevan todistuksen henkilöllisyydestäsi ja nimissäsi olevasta luottokortista, nimestä, osoitteesta, sähköpostiositteesta ja puhelinnumerosta.  

Huomautamme kuitenkin, että voimme olla velvollisia säilyttämään henkilötietojasi erilaisista laillisista yritystoimintaan, säännöstelyyn, velvoitteiden noudattamiseen ja/tai lakeihin liittyvistä syistä. Lisäksi voimme korjata, täydentää tai poistaa puutteellisia tai virheellisiä tietoja milloin tahansa ja täysin oman tahtomme mukaisesti.  

Voitot

Kohdallesi osuva onni on mielestämme sinun yksityisasiasi. Siksi säilytämme kaikki asiakkaittemme voitot ja kotiutukset luottamuksellisina ja yksityisinä. Siitä huolimatta saatamme mainostarkoituksessa julkaista joitakin voittoja koskevia tietoja, mukaan lukien palkinnon suuruuden (voittosumman), pelin nimen, voittajan etunimen ja sukunimen alkukirjaimen sekä voittajan asuinmaan ja kaupungin.

Huomaa, että voimme pyytää voiton saaneita Gratoraman käyttäjiä antamaan lupansa valokuvausta varten ja siinä tapauksessa saatamme julkaista kuvan mainostarkoituksessa – mutta vain pelaajan luvalla.  

Muiden tietojen tavoin voittotiedotkin säilytetään turvallisessa ympäristössä. 

Maksujen käsittely 

Maksujärjestelmämme on pyritty kehittämään käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi, ja se tarjoaa useita eri maksutapoja.  Gratorama tarjoaa useita talletustapoja ja nopeat kotiutukset. Kaikki niistä ovat käyttäjäystävällisiä ja täysin turvallisia. Voit lukea lisätietoja Talletus- ja Kotiutuskäytännöstämme. 

Kaikkien luotto- ja maksukorttimaksujen käsittelystä vastaa Hermione Ltd. – Kyproksen lakien mukaisesti perustettu yritys. 

Jos sinulla on maksujen käsittelyyn liittyviä kysymyksiä, otathan epäröimättä yhteyttä asiakaspalveluummemilloin tahansa. Autamme sinua aina mielellämme. 

Markkinointi 

Yritys voi toisinaan tarjota sinulle erikoiskampanjoita. Huomaa, että kampanja alkaa mainittuina päivinä kello 00.00 ja päättyy 23.59 UTC, paitsi jos kampanjaehdoissa muuta mainitaan. Kunkin kampanjan kohdalla sen Ehdot ovat vain napsautuksen päässä.

Gratorama käyttää henkilökohtaisia tietojasi, kuten nimeä, kotiosoitetta, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa jne. tarjotakseen mainosmateriaalia, joka liittyy tuotteisiimme ja palveluihimme, mukaan lukien Gratoraman yhteistyökumppaneidemme sivustoihin ja sovelluksiin, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

Voimme ilmoittaa kampanjoista usealla eri tavalla, mukaan lukien muttei niihin rajoittuen (i) sähköpostitse (ii) puhelimitse (iii) tekstiviestillä (iv) pelialustalla avautuvilla lisä- tai ponnahdusikkunoilla. 

Saatamme myös jakaa ja paljastaa henkilökohtaisia tietoja markkinointikumppaneillemme, jotta ne voivat tarjota sinulle erilaista mainosmateriaalia, jonka me tai markkinointikumppanimme uskomme sinua kiinnostavan.  Markkinointikumppanimme voivat käyttää näitä henkilökohtaisia tietoja eri markkinointitavoilla, kuten sähköpostitukseen, suorapostitukseen, tekstiviesti- ja puhelinmarkkinointiin.

Huomaathan seuraavan: Laki vaatii meitä pyytämään sinulta luvan sellaisen kampanja- tai markkinointimateriaalin lähettämiseen jo ennen siihen ryhtymistä.  Tarjoammekin sinulle mahdollisuuden kieltäytyä markkinointimateriaalista milloin tahansa (alla).    

Kieltäytyminen

Tilin rekisteröimisen yhteydessä tarjoamme Gratoraman uusille asiakkaille mahdollisuuden kieltäytyä tulevia tapahtumia, tarjouksia ja kampanjoita koskevien tietojen vastaanottamisesta. 

Jos haluat kieltää markkinointimateriaalin lähettämisen, poista rekisteröitymisen yhteydessä rasti asiaankuuluvasta ruudusta, tai ota meihin yhteyttä apua saadaksesi. 

 - Voit poistua markkinointimateriaalin lähetyslistalta lähettämällä asiakaspalveluumme ([email protected]) tyhjän viestin, jonka otsikoksi kirjoitat "poista" TAI napsauttamalla mainosviesteissämme olevaa ”peru tilaus” -painiketta.  
 - Voit muuttaa mainosasetuksiasi milloin tahansa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
 - Jos haluat kieltäytyä kolmannen osapuolen analytiikasta, lähetä sähköpostia osoitteella [email protected] ja anna laitteesi tunniste.  Kun pyyntö on käsitelty, ulkopuolinen analytiikantarjoajamme ei enää seuraa kyseistä laitetta. 

Yritystoiminta 

Voimme jakaa tietoa – mukaan lukien henkilökohtaiset tiedot – erilaisista yritystoimintaan liittyvistä syistä (suuri osa liiketoiminnastamme myydään, fuusio, yhdistäminen, omaisuuserän myynti tai toiminnan siirto jne.). Yllä mainitun kaltaisissa tilanteissa ostava tai siirronsaaja ottaa vastuulleen tämän Tietosuojan oikeudet ja velvollisuudet. 

Alaikäiset 

Palveluitamme ei ole suunniteltu alle 18-vuotiaille. Jos olet alle 18-vuotias, sinulla ei ole lupaa ladata tai käyttää tarjoamiamme palveluita, eikä luovuttaa meille henkilökohtaisia tietojasi.  Pidätämme itsellämme oikeuden tutustua ja varmistaa kaikki keräämämme henkilökohtaiset tiedot, ja jos havaitsemme sinun olevan alle 18-vuotias, poistamme tiedot heti arkistostamme. 
Jos sinulla on aihetta epäillä, että alaikäinen on luovuttanut meille tietojaan, kehotamme sinua ottamaan meihin mahdollisimman pikaisesti yhteyttä osoitteella [email protected]

Tietosuojan päivitykset ja muutokset 

Voimme toisinaan tehdä Tietosuojaan muutoksia, täysin oman tahtomme mukaisesti, ja julkaisemme aina tuoreimman version sivustollamme (osiossa ”Viimeksi päivitetty”).  Suosittelemme sinua lukemaan Tietosuojan säännöllisesti ja tutustumaan muutoksiin. Jos Tietosuojaan tehdään merkittäviä muutoksia, ilmoitamme sinulle asiasta palveluittemme kautta tai sähköpostitse.

Merkittävät muutokset astuvat voimaan seitsemän (7) päivää sen jälkeen, kun olemme tiedottaneet asiasta yllä mainituilla tavoilla.  Muussa tapauksessa kaikki muut tämän Tietosuojan muutokset tulevat voimaan ”Viimeksi päivitetty” -päivämäärästä alkaen, ja kun jatkat palveluittemme käyttämistä kyseisen päivämäärän jälkeen, hyväksyt samalla muutokset ja sitoudut noudattamaan niitä. 

Kun jatkat Palveluittemme käyttämistä sivustolle tehtyjen muutoksien ilmoittamisen jälkeen, se katsotaan Tietosuojan muutosten hyväksymiseksi ja voimaan tulleet muutokset sitovat sinua.  

Käyttäjän valinnanvapaus ja yhteydenotto 

Sinulla on oikeus pyytää asiakaspalvelustamme kopio hallussamme olevista tiedoistasi. Huomaathan kuitenkin, että (i) vaadimme jopa kaksikymmentäkahdeksan (28) päivää kyseisen vaatimuksen täyttämiseen, ja (ii) veloitamme vaateen täyttämisestä 10 $/€/£:n käsittelykulun.

Jos kohtaat ongelmia, ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Otathan epäröimättä yhteyttä asiakaspalveluumme. (Huomaa, että nauhoitamme asiakaspalveluun tulevat ja sieltä lähtevät puhelut turvallisuus- ja koulutussyistä.)

Tämä Tietosuoja- ja turvakäytäntö on alun perin kirjoitettu englanniksi. Jos tämän Tietosuojan englanninkielisen ja muun kielisen version välillä on merkityseroa, englanninkielisen version merkitykset pätevät.

Tietosuoja on viimeksi päivitetty 2. syyskuuta 2018. 

Evästekäytäntö

Gratorama käyttää evästeitä tarjotakseen asiakkailleen paremman ja henkilökohtaisemmaksi räätälöidyn kokemuksen. Tämä Evästekäytäntö kertoo, mitä evästeet ovat, kuinka niitä käytetään Sivustollamme ja kuinka voit hallinnoida niitä.

Kun vierailet tai käytät sivustoamme tai tarjoamiamme sovelluksia, tai kun käytät muuta sisältöä (”Palveluita”), käytämme (ja sallimme kolmansien osapuolten käyttää) verkkojäljitteitä, evästeitä, kuvapistetunnisteita, scriptejä, tägejä, API:ta ja muuta ”seurantateknologiaa”. Nämä seurantateknologiat sallivat meidän automaattisesti kerätä sinua, laitettasi ja verkkokäyttäytymistäsi koskevaa tietoa, jotta voimme parantaa sivustollamme navigointia, palveluitten tarjoamista ja räätälöidä kokemuksen sinulle mieluisaksi. 

Lisäksi käytämme tietoa kerätäksemme tilastoja palveluittemme käytöstä, suorittaaksemme analytiikkaa, tarjotaksemme sinun mielenkiintosi mukaista sisältöä, ja tarjotaksemme käyttäjille, mainostajille, julkaisijoille, asiakkaille ja kumppaneille suunnattuja palveluita.

Mikä eväste on?

Evästeet ovat pienen tietomäärän sisältäviä lyhyitä tekstipätkiä, jotka tietokoneesi, älypuhelimesi tai muu laite vastaanottaa ja tallentaa sivustolla käynnin aikana. Jokainen eväste lähetetään jokaisella seuraavalla vierailulla takaisin sen alun perin lähettäneelle sivustolle tai muulle kyseisen evästeen tunnistavalle sivustolle. Evästeet ovat hyödyllisiä, sillä ne sallivat sivuston tunnistaa käyttäjän laitteen.

Aktiivinen eväste voi auttaa meitä kehittämään palveluistamme käyttäjäystävällisempiä, esimerkiksi muistamalla kieli- ja muut asetuksesi. 

Evästeiden käyttö sivustolla

Sivustomme käyttää evästeitä usealla tavalla. Niihin lukeutuvat muun muassa seuraavat: (a) ne sallivat käyttäjien kirjautua sisään Gratorama-tililleen, (b) ne sallivat käyttäjien valita kirjautumisasetuksia, (c) ne auttavat seuraamaan ja keräämään tietoja sivustolla suoritetuista maksutapahtumista, ja (d) ne auttavat petostentorjunnassa ja yleisen turvallisuuden ylläpitämisessä.

Vaikka evästeillä tavallisesti parannetaan käyttäjäkokemusta, joitakin evästeitä käytetään takaamaan Sivuston sujuva toiminta. Gratoraman sivustolla käyttämät evästeet voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin:

  • Istunnon hallinta - nämä evästeet ovat oleellisia yleiselle sivuston käytölle, sillä ne hallinnoivat istunnon tietoja ja mahdollistavat sivustolla navigoinnin.
  • Toimivuus - nämä evästeet tallentavat tietoa, joka auttaa meitä muistamaan käyttäjän asetukset, kuten valitun kielen, lajittelutyypit ja media-asetukset. Lisäksi niitä käytetään parantamaan käyttäjäkokemusta, esimerkiksi estämällä käyttäjiä näkemästä samaa viestiä kahdesti.
  • Petostentorjunta - nämä evästeet tallentavat tietoa, joka auttaa meitä estämään ja pysäyttämään sivustomme petollisen käytön.
  • Seuranta - nämä evästeet auttavat meitä tallentamaan tietoa siitä, kuinka vierailijat saapuivat sivustolle, ja tietoa käytetään kumppanuusohjelmaamme liittyen.
  • Analyysit – nämä evästeet auttavat meitä tunnistamaan ja laskemaan käyttäjien määrän, sekä seuraamaan heidän sivustolla liikkumistaan. Ne auttavat meitä parantamaan sivustomme toimintaa, esimerkiksi varmistamalla, että käyttäjät löytävät helpolla etsimänsä, lisäksi ne toimittavat kullekin käyttäjälle juuri hänelle merkityksellisiä mainoksia ja tietoa, ja seuraavat kyseisten mainosten ja tietojen tehokkuutta.

Huomaa, että Gratorama saattaa toisinaan käyttää huolella valikoitua kolmannen osapuolen seuranta- ja/tai analytiikkaevästeitä, joilla se pyrkii parantamaan sivustoa ja Gratoraman palveluita. 
Jos sivustolla on kolmannen osapuolen sivustolinkkejä, sinun tulee muistaa, että kyseisillä sivustoilla on kullakin omat evästeensä ja tietosuojansa, joita sovelletaan antamiisi tietoihin. Jos päätät käyttää linkittämämme kolmannen osapuolen sivustoa, muista jo ennakkoon lukea sen eväste- ja tietosuojakäytäntö. 

Kuinka evästeasetuksia hallinnoidaan? 

Ole hyvä ja huomaa, että me emme tunnista tai vastaa seurantateknologioihin liittyviin automaattisiin selainsignaaleihin, mukaan lukien ”Älä seuraa”-pyyntöihin. Siitä huolimatta voit hallinnoida ja kontrolloida evästeasetuksiasi monella tavalla. Muistathan, että poistamalla tai estämällä evästeet osa palveluistamme voi toimia puutteellisesti.

Evästeiden hallinnointi verkkoselaimen kautta  

Useimmat verkkoselaimet antavat sinulle yleistietoa evästeistä, sallivat sinun nähdä laitteellesi tallennetut evästeet, sallivat sinun poistaa evästeitä (kaikki tai yksittäin) ja sallivat sinun estää tai sallia evästeet joko kaikkien tai yksittäisten sivustojen kohdalla (toimet tapahtuvat selaimesi yksityisyysasetusten kautta). Lisäksi voit tavallisesti estää kolmansien osapuolten evästeet erillisasetuksen kautta. 

Useimmiten löydät evästeitä koskevat tiedot verkkoselaimesi osiosta ”Apua”. Huomaa, että tietyn selaimen tai laitteen tarjoamat asetukset koskevat useimmiten vain kyseistä selainta tai laitetta. Alta löydät suosittujen verkkoselainten asetusten linkkejä:

  • Chrome
  • Chrome mobiilille
  • Internet Explorer ja Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Safari
  • Opera

Yllä oleva Tietosuojamme erittelee yksityiskohtaisesti, millä tavoin Gratorama suojelee yksityisyyttäsi.   

Versio viimeksi päivitetty 3. syyskuuta 2018.